Met deze cursus leer je het toepassen van Future. Als je dit onder de knie hebt dan kun je vertellen welke afspraken je hebt, hoe laat je weg moet of hoe laat je afspraak begint. Je kunt dus je agenda, de planning van je dag delen met anderen.

De Present Continuous (duurvorm) gebruik je al voor dat wat je NU doet; I am reading an item on meestergijs.nl at the moment. Maar je gebruikt deze tijd ook voor afspraken die je hebt gemaakt die nog gaan plaatsvinden. Denk aan: We are seeing Mike tonight. He is helping me with my homework this weekend. My sister isn’t playing at the concert of her band next week.

De Present Simple (enkelvoudige tegenwoordige tijd) ken je al voor feiten, gewoonten en zaken met regelmaat. Denk maar aan I have a sister. He plays tennis on Sundays. Deze zelfde Present Simple kun je ook gebruiken voor de toekomst als je spreekt over tijdschema’s, roosters en dienstregelingen (Future Present Simple). Ergens zijn dat natuurlijk ook feiten en zaken met regelmaat. Denk aan The train leaves in fives minutes. Classes start at nine o’clock.

Start de cursus door op de groene START knop te drukken. Bestudeer daar de uitleg, maak de oefeningen en sluit de cursus af met een exam. Veel succes!

VOLG DEZE CURSUS

Cursusoverzicht

Uitleg
Video GRATIS 00:10:00
Slides GRATIS 00:10:00
Oefenen
Future II – Level ★☆☆ 00:03:00
Level ★★☆ 00:04:00
Level ★★★ 00:05:00
Toetsing
exam 00:05:00

Course Reviews

3

3
1 ratings
 • 5 stars0
 • 4 stars0
 • 3 stars1
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. examen

  3

  Ik vind als je het “examen” maakt, het jammer is dat je nauwelijks de tijd hebt om te zien wat je fout hebt gedaan. De antwoorden verdwijnen meteen en je krijgt het resultaat te zien. Je kunt vervolgens wel de goede antwoorden zien, maar niet meer wat je fout hebt gedaan. Bij de oefeningen is dat niet het geval. Dit is mij al bij meerdere cursussen opgevallen.

VOLG DEZE CURSUS
 • abonnement
 • Cursus Badge
 • Cursus Certificaat
2083 STUDENTS ENROLLED

Contact

mail: info@meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL 150789270B01

0(zes)-190654(drie)0

 

ROADMAP

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Onderwijsadviseur

Gijs Palsrok is naast docent ook actief als onderwijsadviseur voor workshop, lezingen, presentaties en debatten.

Klik hier voor mijn portfolio.

top

© 2019 Meester Gijs / Foto's van: Unsplash en Getrefe.