Met deze cursus leer je de regels en het toepassen van onregelmatige werkwoorden. Waar regelmatige werkwoorden makkelijk te onthouden zijn vanwege de -ed die je erachter zet in de verleden en voltooide tijd, moet je onregelmatige werkwoorden echt uit je hoofd leren.

Onregelmatige werkwoorden (=irregular verbs) zijn werkwoorden die in de verleden tijd (Simple Past) of in de voltooide tijd (Perfect tense) geen -ed krijgen zoals werkwoorden als work – play – stop – try; I worked, He played, She stopped en They tried… Een onregelmatig werkwoord heeft een onregelmatige vervoeging. Zoals to do (did – done), to bring (brought – brought) en to swim (swam – swum). Het leren van deze onregelmatige werkwoorden werkt het beste via ritme (muziek, hardop voorlezen) en veel oefenen.

Vraag je docent welke onregelmatige werkwoorden jij moet leren (Vaak te vinden achter in je boek). Hier twee websites die ze voor je op een rijtje hebben gezet. Met in de linkerkolom het hele werkwoord (infinitive), in de middelste kolom de verleden tijd (Simple Past) en in de rechter kolom de voltooide tijd (Past Participle): EnglishPage.com en Ego4u.com.

Start de cursus door op de groene START knop te drukken. Bestudeer daar de uitleg, maak de oefeningen en sluit de cursus af met een exam. Veel succes!

VOLG DEZE CURSUS

Cursusoverzicht

Uitleg
Slides GRATIS 00:10:00
Oefenen
Level ★☆☆☆ 00:05:00
Level ★★☆☆ 00:05:00
Level ★★★☆ 00:05:00
Level ★★★★ 00:05:00
Toetsing
exam 00:05:00

Course Reviews

N.A

ratings
  • 5 stars0
  • 4 stars0
  • 3 stars0
  • 2 stars0
  • 1 stars0

No Reviews found for this course.

VOLG DEZE CURSUS
  • abonnement
  • Cursus Badge
  • Cursus Certificaat
2083 STUDENTS ENROLLED

Contact

mail: info@meestergijs.nl

KvK 58375112

BTW NL 150789270B01

0(zes)-190654(drie)0

 

ROADMAP

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Onderwijsadviseur

Gijs Palsrok is naast docent ook actief als onderwijsadviseur voor workshop, lezingen, presentaties en debatten.

Klik hier voor mijn portfolio.

top

© 2019 Meester Gijs / Foto's van: Unsplash en Getrefe.